BALLADEN OM CORONA – video med mine koronadikt.

BALLADEN OM CORONA – video med mine koronadikt og malerier.

Viruset er over oss og inni oss– men snart slår lockdown, konkurser, konflikter, nevroser inn over oss– og alles meninger: for rask, for sen, for gale reaksjoner– Sveriges vei, Norge, Brasil, Italia, Kina, USA– riktig ille, veldig bra– tja, tja?! Her er mine dikt og malerier om det hele– min kunst i motstrøm …

Mange av dere har fulgt min dikt-maleri julekalender. Nå i koronaens tid velger jeg også der å gå mot strømmen, selv om jeg på enkelte områder er medstrøms. Det kan bli skikkelig turbulens av slikt. Uansett, dere får vurdere selv– vedlagt er link til en video av mine «koronadikt» (både på YouTube eller kan lastes ned). Jeg har fått god hjelp av Seb/ Uniframe til å illustrere, der også mine korona-malerier er vist.

Vi trenger en offentlig overveielse om hvordan vi i framtiden skal møte korona viruset, og andre epidemiske virus. For å si det på latin: vivere necesse est, curare non est necesse– det nødvendigste er å leve, ikke alltid å kurere. For … vi blir ikke kvitt virus. Vi må forsøke å leve godt med dem.

Og for all del– don’t let the cure kill more than the corona.

Lasse juni 2020

Link til Youtube:

https://youtu.be/CrlKfY36kjc

Dropboks link:

https://www.dropbox.com/s/1wxwoxcbw7s51kf/BALLADEN%20OM%20CORONA%20light-kopi.mp4?dl=0

Under flere corona-malerier … fri assosiasjon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top