Lasses julekalender 23 – Luke 7: Kriser

  • Luke 7: Kriser

Vi kan være enig i at ordet misbrukes. Ulv, ulv. Derfor, møt krise utfordringer med fornuft og energi. Det gir mest mening. Rasjonell bearbeiding er avgjørende i mange livssituasjoner. Det gjelder både verdenskriser og personlige kriser. Et godt råd er alltid å vurdere en situasjon med kaldt hode og varmt hjerte. Eller gjør som reven i Esops Fabler. Han ville ikke gå inn i løvens hule: sporene skremmer, sa han, de gikk bare inn og aldri ut.

Altså: kaldt hode og varmt hjerte. Gjør du det, så ikke vær redd kriser, la livet leve. Folk bygger seg fartsdumper over alt, murer seg inne i sikkerhet. Tenk heller at en krise kan bli en bonus som bærer. I din innkapslete trygghet blir tiden den svarteper som tærer og lar muligheter løpe bort. Vent ikke på bedre tider, bruk din egen bærekraft.

 

Det digitalt sammensatte bildet over inneholder mange kriser og livsdanser, se selv. Samme med maleriet under med alle in-ord du kan tenke deg, er et helt liv av stikkord og assosiasjoner, vel bekomme. Nederst en trolltegning i en fossegrim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top